10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

09.01.2012 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Erdinç, mesleğini icra eden ulusal ve yerel gazetecilerin özlük haklarının iyileştirilmesinin simgesi olan 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı Kanunun, gazeteciler için önemli bir anlam taşıdığını belirtti

Gazeteciliğin, yaşadığımız çağda en dinamik mesleklerinden biri olduğunu belirten Erdinç, açıklamasında şunları kaydetti:

"Gazeteciler, kamuoyunu aydınlatmak için gece gündüz, yağmur çamur, soğuk sıcak demeden haber peşinde koşarak bu zor şartlarda, sorumluluk duygusu ile birlikte, toplumu bir taraftan gelişen olaylar karşısında bilgilendirirken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

Yerel basınımız ise Adana'da olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü olarak, ilimizin kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenmektedirler. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın mensupları için yol gösterici değerlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, basın çalışanlarının bu anlamlı günü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum."

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement