10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Osman Yıldırım, medya mensuplarının özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değildir" dedi.

10.01.2012 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Osman Yıldırım, medya mensuplarının özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değildir" dedi.

Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturan medyamız; farklı görüşlerin seslendirilmesine olanak sağlayarak, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendirmektedir. Basının özgür ve yansız olmadığı bir ülkede demokrasi ve insan haklarından söz edilemez. Toplumun çıkarlarını gözeten ve özgürlüklerin gelişmesine katkıda bulunan basının bir güç olarak özgür ve yansız konumu her koşulda korunmalıdır. Demokrasinin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde etkin rol oynayan gazetecilik mesleğinin, en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerinden biridir. Çok zor şartlarda mesleklerini yürüten, halkın gözü, kulağı olan, bizlere ışık tutan medya mensuplarının özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değildir. İlimizde yaşanan gelişmeleri yerel ve ulusal düzeyde objektif olarak kamuoyunun bilgisine sunan basın mensuplarımız ilkeli, doğru, tarafsız şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenmektedir. Bu vesile ile bir kez daha yaz-kış, gece-gündüz demeden her türlü koşulda, tüm güçlüklere karşın özveriyle görevini yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmalarında başarılar diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum."

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement