'12 Ay Askerlik Yapamam' Çünkü… - Son Dakika
Yerel

'12 Ay Askerlik Yapamam' Çünkü…

\'12 Ay Askerlik Yapamam\' Çünkü…

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez'in oğluyla sahneden düet yapan Ankaralı Ayşe, askerlik sorunu üzerine aldığı "12 ay askerlik yapamam; çünkü arkadaşlarla maç yapacağız" cevabı üzerine şaşkına döndü.

21.05.2013 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez'in oğluyla sahneden düet yapan Ankaralı Ayşe, askerlik sorunu üzerine aldığı "12 ay askerlik yapamam; çünkü arkadaşlarla maç yapacağız" cevabı üzerine şaşkına döndü.

Karpuzlu Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Alinda Kültür, Sanat ve Turizm Festivali, düzenlen halk konseri ile sona erdi. Binlerce kişinin unutulmaz bir gece yaşadığı konsere Karpuzlu Kaymakamı Mehmet Öztürk, Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, İlçe Jandarma Komutanı Çetin Yurt, Aydın- Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birlik Başkanı Necip Saraç, Bıyıklı Belde Belediye Başkanı Abdullah Avcı ve Bodrum'un Mumcular Belde Belediye Başkanı Birol Aydın, muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Gündüz Alinda Antik Kenti Agora Meydanı'nda yoğun ilgi gören etkinliklerin ardından halk konserinde Karpuzlulularla buluşan 'O Ses Türkiye'nin Aydınlı yarışmacısı Esra Yaman, Pop Star Belgin ve 'İzmir'in Ferdi Tayfur'u unvanlı sanatçı Ahmet Durmuş, seslendirdikleri sevilen eserleriyle unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde Karpuzlu halkını coşturan sanatçılara tek tek teşekkür eden Başkan Dönmez, Karpuzluluların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, "Daha çok yapmamız gereken hizmetler var. Biz yılmayacağız, yorulmayacağız ve hizmetlerimize hızla devam edeceğiz. Aydın'ımız büyükşehir oldu. İlçemizde köyleriyle birlikte daha da büyüyor. Biz büyüyen Karpuzlu'ya yakışan hizmetler yapacağız. Festivalimize gösterdiğiniz bu yoğun ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konserin son bölümünde havai fişek gösterileri ve meşaleler eşliğinde sahneye çıkan Ankaralı Ayşe Dünler, kendisini görmek için birçok yerden gelen kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı. Hediye edilen yazmayı başına bağlayarak bir süre konserine devam eden Ankaralı Ayşe, sahneye davet ettiği Başkan Dönmez'in eşi Neşe ve kızı Ceylin'e "Ayrılmayalım Yarim" şarkısını armağan etti. Kalabalığın "Ayşam" yazılı pankartla sevgi gösterilerinde bulunduğu sanatçı, bir türküsünü de kucağına aldığı minik bir bebekle söyledi. Protokol ve seyircilerin arasında gezerek türkülerini seslendiren Ankaralı Ayşe, coşkulu kalabalık ve protokolle birlikte sahnede oynadı.

Ankaralı Ayşe, konserinin ileriki bölümünde Başkan Dinçer'in oğlu Mert Şerafettin'i sahneye çağırarak birlikte "Ben Acemi, Sen Çavuş" türküsünü seslendirdi. Türkünün ardından Mert'e 'Böyle askerlik yapmak ister miydin' diye soran Ankaralı Ayşe, "Olur" cevabının ardından "12 ay yapar mıydın" diyerek ikinci bir soru yöneltti. "Olmaz" cevabı karşısında şaşıran ünlü sanatçı, nedenini öğrenmek istedi. Aldığı "12 ay olmaz. Ben maç yapacağım. Arkadaşlarla futbol maçı yapacağız" cevabı üzerine gülmeye başlayarak, "Olmazmış. '12 ayımı senle geçiremem' diyorsun bana. Anam işte Yörük tohumu, valla Yörük tohumu" diyerek davetlileri gülümsetti.

Konserin sonunda Başkan Dönmez'in çiçek ve plaket takdim ettiği Ankaralı Ayşe, Karpuzlu'da klip çekme söz vererek, "Karpuzlu ile dostluğumuz burada bitmeyecek. Ben bir Yörük kızıyım. Ağzımdan çıkan söz, senettir. Yeni kasetimin bir klipini Karpuzlu'da çekeceğim" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel '12 Ay Askerlik Yapamam' Çünkü… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement