14 Şubat Sevgililer Günü - Son Dakika
Yerel

14 Şubat Sevgililer Günü

Eskişehir'de 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla, kampanya düzenleyen bir çiçekçi, ilk gelen çifte orkide hediye edecek.

12.02.2013 14:21

Eskişehir'de 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla, kampanya düzenleyen bir çiçekçi, ilk gelen çifte orkide hediye edecek.

Eskişehir'de Hoşnudiye Mahallesi'nde bulunan Beyoğlu Çiçekçilik ve Organizasyon tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel kampanya düzenledi.

14 Şubat'ta sevgilisine çiçek almak için mağazaya gelen ilk çifte orkide, ikinci çifte 13 güllü buket demeti, üçüncü gelen çiftede karışık buket ve dördüncü gelen çiftinde aldığı çiçek fiyatı üzerinden yüzde 50 indirim yapacaklarını söyleyen Beyoğlu Çiçekçiliğin sahibi Ferruh Erdoğan, bugüne özel çiçek buketleri hazırladıklarını da belirtti.

Erdoğan, her çiçeğin bir anlamı olduğunu ifade ederek, sevgiliye verilebilecek en vazgeçilmez hediyenin çiçek olduğunu ve herkesin sevgililer gününü kutladığını da ekledi.

Muhabir: Hicret Özkan

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 14 Şubat Sevgililer Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement