Güroymak'ta Çanakkale Şehitleri Anıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Güroymak'ta Çanakkale Şehitleri Anıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Güroymak\'ta Çanakkale Şehitleri Anıldı
 Güncelleme: 

Bitlis'in Güroymak ilçesinde görev yapan öğretmenler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında anma programı düzenledi.

Güroymak ilçesinde görev yapan öğretmenler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında anma programı düzenledi.

Türk Eğitim Sen İlçe Temsilciliği öncülüğünde kentteki bir restorantta bir araya gelen öğretmenler, okunan Kur'an-ı Kerim ve dualarla, Çanakkale şehitlerini andı.

Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Heybet Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenledikleri programla şehitlere olan vefa borçlarını ödemek istediklerini söyledi.

Avcı, "Bu anlamlı ve duygusal günde, şehitlerimiz rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun İnşallah. Çanakkale'de babalarımız, dedelerimiz, Türk, Kürt omuz omuza verip bu güzel vatanımızı kurtardı. Bu münasebetle aziz şehitlerimiz bir kez daha anıyoruz" dedi. - Bitlis

Kaynak: AA