3. Lig'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

3. Lig'den Kısa Kısa

Spor Toto 3.Lig 3.Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Metin Altınay, Araklıspor'u 3-1 yenerek 6 haftalık 3 puan hasretine son verdiklerini, galibiyetin devamını getirmek istediklerini belirtti.

30.01.2012 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Metin Altınay, Araklıspor'u 3-1 yenerek 6 haftalık 3 puan hasretine son verdiklerini, galibiyetin devamını getirmek istediklerini belirtti.

Araklıspor maçının kendileri için önem taşıdığını, hafta içinde futbolculara defalarca bunu anlattıklarını söyleyen Metin Altınay, Aydınspor 1923 taraftarını mahcup etmedikleri için sevinçli olduklarını ifade etti.

Alınan galibiyetin çok büyütülmemesi gerektiğini dile getiren Altınay,

"Aldığımız galibiyetin devamını getirmeliyiz. Maçı hemen unuttuk. Futbolculara izin vermedik. Çünkü Cumartesi günü Üsküdar Anadolu maçı var" dedi.

Altınay, Araklıspor maçındaki kadroya Savaş ve Umut'un da dahil olmasıyla hücum zenginliğinin artacağını vurgulayarak, taraftarların verdiği desteğe teşekkür etti.

Öte yandan Kaleci Lokman ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda Serkan'ın dört sarı kart cezalısı olması nedeniyle bu hafta kadroda yer almayacağı, bu nedenle kaleci arayışlarının sürdüğü öğrenildi.

-Nazili Belediyespor-

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da Arsinspor deplasmanında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu Arsinspor deplasmanında çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti.

Ceviz, şunları kaydetti:

"Deplasmanda kazandığımız için çok mutluyuz. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Deplasmanda bizlere destek veren yöneticilerimize ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Çok önemli bir haftayı 3 puan ile bitirdik. Hava koşulları elverişsizdi. Saha zemini karşılaşmanın ikinci yarısında tamamen ağırlaştı. Rakibimiz de iyi bir mücadele sergiledi. 2 topumuzun direkten döndüğü maçta son dakikada da olsa baskılı oyunumuzun sonucunda galip geldik. Yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz."

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 3. Lig'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement