'3. Ulusal Laboratuar Hayvanları Bilimi Kongresi' Başladı - Son Dakika
Yerel

'3. Ulusal Laboratuar Hayvanları Bilimi Kongresi' Başladı

\'3. Ulusal Laboratuar Hayvanları Bilimi Kongresi\' Başladı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Laboratuar Hayvanları Bilimi Derneği tarafından, '3.Ulusal Laboratuar Hayvanları Bilimi Kongresi' düzenlendi.

26.09.2013 12:30

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Laboratuar Hayvanları Bilimi Derneği tarafından, '3. Ulusal Laboratuar Hayvanları Bilimi Kongresi' düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen programa, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Halit Canatan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanı Nahit Yazıcıoğlu, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Hamit Okur, Laboratuar Hayvanları Bilimi Derneği Başkanı Doç. Dr. Siyami Karahan ve çok sayıda davetli katıldı. Programda açılış konuşması yapan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Halit Canatan, "Son yıllarda laboratuar hayvanları kullanılarak yapılan araştırmalar daha da önem kazanmakta olup ve bu doğrultuda ülkemizde ciddi adımlar atılmaktadır. Pek çok alanda olduğu gibi Erciyes Üniversitesi bu konuya öncelik tanımıştır. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Laqboratuar Hayvanları Anabilim Dalı'nın açılması yönünde ülkemizde bir ilk olacak adımı atmış olup YÖK Başkanlığınca uygun görülmüştür. Türkiye'deki ilk Laboratuar Hayvanları Anabilim Dalı'na sahip olan üniversite olarak '3. Ulusal Laboratuar Hayvanları Bilimi Kongresine' ev sahipliği yapmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek isterim. Ümit ediyoruz Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Laboratuar Hayvanları Bilimi Derneği ile birlikte düzenlediğimiz '3. Ulusal Laboratuar Hayvanları Bilimi Kongresi' hepimiz için verimli geçer" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel '3. Ulusal Laboratuar Hayvanları Bilimi Kongresi' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement