30 Ağustos Zafer Bayramı Balıkesir'de Kutlandı - Son Dakika
Yerel

30 Ağustos Zafer Bayramı Balıkesir'de Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Balıkesir\'de Kutlandı

Balıkesir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

30.08.2015 14:20

Balıkesir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıl dönümü Balıkesir'de sade bir törenle kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan kutlamalara Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, MHP Milletvekilleri İsmail Ok, Recep Çetin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anıttaki çelenk sunma programının ardından Valilik'te tebrikler kabul edildi. Ardından Kuva-yi Milliye Meydanında törene geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve Tümgeneral Mehmet Akyürek'in halkı ve askerleri kutlamasıyla devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten Piyade Yarbay Kemal Uğur, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Atatürkçü düşünce sistemine bağlılığını dile getirdi. Konuşmasını 'Ne mutlu Türküm diyene' diye bitiren Uğur büyük alkış aldı.

Bu arada yaşanan son terör olayları nedeniyle halk oyunu gösterileri, konser ve resepsiyon vb. etkinlikler ise iptal edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 30 Ağustos Zafer Bayramı Balıkesir'de Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement