30 İtfaiye Eri Daha Sertifika Aldı - Son Dakika
Yerel

30 İtfaiye Eri Daha Sertifika Aldı

30 İtfaiye Eri Daha Sertifika Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TBB işbirliği ile gerçekleştirilen itfaiyecilik eğitimlerinin 27'ncisi düzenlenen programla tamamlandı.

24.12.2012 11:01

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) işbirliği ile gerçekleştirilen temel itfaiyecilik eğitimlerinin 27'ncisi düzenlenen programla tamamlandı. Şimdiye kadar Türkiye'nin değişik belediyelerinden 750 itfaiyeciye eğitim verilirken 27. grupta Makedon itfaiye erleri de yer aldı. Sekapark Özsar Restoran'da düzenlenen sertifika töreninde eğitimlerini tamamlayan itfaiyecilere TBB tarafından çeşitli teçhizatlar hediye edildi. Yaz dönemi nedeniyle verilen aranın ardından yeni eğitim dönemi 28'üncü grupla Şubat'ta başlayacak.

Sekapark'ta düzenlenen programda eğitimleri tamamlanan 30 kişilik grup sertifikalarını aldı. Sertifika törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Bülent Buldu, AFKOM Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, birim amirleri, Türkiye'nin çeşitli illerinden ve Makedonya'dan gelen itfaiye erleri katıldı.

Törende konuşan İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, "Eğitim verdiğimiz 27 gruptan 750'ye yakın kardeşimiz oldu. Anadolu'nun neresine gidersek gidelim, bizleri misafir edecek çay ikram edecek arkadaşlarımız var" dedi. Türkiye'nin her ilinden eğitimlere katılım olduğunu vurgulayan Kara, "Önümüzdeki yıllarda Türkiye'de görev yapan tüm itfaiyecilere eğitim vermiş olacağız" diye konuştu. Eğitim programının 2 yıldan beri sürdüğünü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile TBB'nin ortak çalışması olduğunu vurgulayan Kara, "Gittiğiniz yerlere Kocaeli'den selam götürün" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 30 İtfaiye Eri Daha Sertifika Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement