473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali'ne Doğru

İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa 2.Altın Lale Türk Sanat Müziği Beste Yarışması'nın finalistlerinin belirlendiğini bildirdi.

17.03.2013 19:54

İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa 2. Altın Lale Türk Sanat Müziği Beste Yarışması'nın finalistlerinin belirlendiğini bildirdi.

Karaköse, Manisa Mesir Festivali Düzenleme Kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada, Manisa Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği tarafından organize edilen 473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen "Manisa 2. Altın Lale Türk Sanat Müziği Beste Yarışması"nda finale kalan eserlerin belli olduğunu belirtti.

Manisa'daki ön jüri değerlendirme toplantısında, ödül ve mansiyona değer 10 eserin tespit edildiğini kaydeden Karaköse, yarışmanın finalinin jüri ve halk huzurunda, 11 Mayıs Cumartesi günü yapılacağını bildirdi.

-Trap Skeet Mesir Kupası-

Bu arada festival kapsamında düzenlenen "Trap Skeet Mesir Kupası", Vali Parkı Atış Poligonu'nda gerçekleştirildi.

Büyük erkekler, genç erkekler ve genç bayanlar kategorilerinde düzenlenen kupada dereceye girenlere ödülleri, Vali Yardımcısı Turgay Ergin ve Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil tarafından verildi.

Atıcılık geleneği gereği birinci olanın şapkasının havaya atılıp vurulduğu ödül töreni sonrası, protokol üyeleri ve atıcılar, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Turgay Duyar

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement