50 Kuruşluk Çay Altın Kazandırdı - Son Dakika
Yerel

50 Kuruşluk Çay Altın Kazandırdı

50 Kuruşluk Çay Altın Kazandırdı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kahvehane işletmecisinin uygulamaya koyduğu 'Çay sizden, altın bizden' kampanyasında ilk talihli belli oldu.

20.12.2013 13:24  Güncelleme: 13:26

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 15 gün önce bir kahvehane işletmecisinin uygulamaya koyduğu 'Çay sizden, altın bizden' kampanyasında ilk talihli belli oldu.

50 koli şeker kabının içine yazılan 'Altın' yazısı serbest meslek ile uğraşan öğrenciye çıkan altın yazısı müşterilerin iştahını kabartırken, satışlarda artış başladı. 50 kuruşluk çaydan 'altın' kazanan müşteriden çok, şeker kaplarında altın olduğuna inandıramayan işletmecinin sevinmesi ise dikkat çekti.

İlçenin en işlek parklarından Cumhuriyet Parkı karşısında 10 yıldır 'Yörükler' isimli kıraathaneyi işleten Yaşar Avcıoğlu, tarafından yaklaşık 15 gün önce müşterilerinin artması için başlatılan kampanyada 50 bin de 1 ihtimal gerçekleşti. Akşam saatlerinde arkadaşlarıyla boş zamanını değerlendirmek için Yörükler Kıraathanesine giden Mustafa Kılınç, ilk istediği çay da şeker kabından 'Altın' yazısını bularak büyük sevinç yaşadı. 15 gündür yazıyı bulmak için arkadaşlarıyla harıl harıl çay içtiklerini dile getiren altın talihlisi Mustafa Kılıç; "Her zamanki gibi arkadaşlarımızla kahvehanede buluştuk ve boş zamanımızı değerlendirmek için okey oynamaya başladık. İlk içtiğim çayımda şans bana güldü. Hergün deniyorduk ama bugün ilk çayımızda geldi şaşırdım. Hiç ummadığım anda geldi. Her türlü bu altının bana yararı olacak. Bu Nazilli'de belki de Türkiye'de ilk. Daha önce hiç böyle bir uygulama duymadım. Çok güzel bir kampanya hem reklam, tanınma hem de müşterilere faydası oluyor" dedi.

50 BİNDE 1 OLASILIĞINI TUTTURDU

Kampanya için 50 koli ambalajlı şeker yaptırdıklarını hatırlatan Yörükler Kıraathanesi işletmecisi Yaşar Avcıoğlu; "50 koliden 20.'sinde bu kampanyanın ilk talihlisi çıktı. Kendisi kadar biz de mutlu olduk. 50 kolide 50 bin şeker bulunuyor ve arkadaşımız 50 binde 1 şansını tutturdu kendisini tebrik ediyorum. Kalan 30 koli içerisinde de 1 altınımız daha var. Bunun yanı sıra bu kampanyadan sonra diğer 50 kolilerde daha farklı hediyelerimiz de olacak" ifadelerini kullandı.

Kampanyanın duyulmasının ardından birkaç işletme sahibinin kendi ürünleri için de kampanya yapmak istediğini dile getiren Yaşar Avcıoğlu; sözlerine şöyle devam etti: "Altın kampanyamızı duyan veya kahvehanemizin müşterileri olan esnaf arkadaşlarımız da sponsor olarak kampanyanın farklı şekillerde devam etmesini istedi. Şuan ne yapacağımız belli değil ama hem bizim için hem de o esnaf arkadaşlarımız için farklı bir çalışma daha yapabiliriz. Bu kez çay şekerinden farklı farklı hediyeler verilebilir."

Şeker kullanmayanların sadece şeker kabını açıp şansını denediğini hatırlatan Avcıoğlu; "İşyerimize bir hareket kazandıran bu kampanyamızın yanı sıra bazı arkadaşlarımızda şaka yapmaya başladı. Bazı arkadaşlarımız espri amacıyla sıkça kendi el yazılarıyla 'altın', 'çeyrek altın', 'tam altın', 'külçe altın' yazdıkları oldu. Biz sürekli bu şeker kabında altın olduğunu söyledik ama insanlar inanmakta güçlük çekmişti. Ama bugün bunun çıkmasıyla olduğu kanıtlanmış oldu. Gerçek bir örnek işletme olduğumuz kanıtlandı" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 50 Kuruşluk Çay Altın Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement