7.7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu... Depremde İki Çocuğunu Kaybeden Osmaniyeli Vatandaş: "Çocuklar Gitti İçinde, Tek Ben Kaldım" - Son Dakika
Yerel

7.7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu... Depremde İki Çocuğunu Kaybeden Osmaniyeli Vatandaş: "Çocuklar Gitti İçinde, Tek Ben Kaldım"

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Osmaniye'de de arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 2 çocuğunu depremde kaybeden Mehmet Aslan, "Yeşilyurt mahallesinde oturuyorum ev çöktü, üstü çinkolu evdi çöktü. Çocuklar gitti içinde, tek ben kaldım. Yerde yattım parkın içinde. Ne yapayım battaniye yok bir şey yok, öyle kuru kuru yerde yattım. Bir  tanesi getirdi ceket giydirdi sırtıma" dedi.

08.02.2023 18:20  Güncelleme: 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURHAN DEMİRCİOĞLU

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Osmaniye'de de arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 2 çocuğunu depremde kaybeden Mehmet Aslan, "Yeşilyurt mahallesinde oturuyorum ev çöktü, üstü çinkolu evdi, çöktü. Çocuklar gitti içinde, tek ben kaldım. Yerde yattım parkın içinde. Ne yapayım battaniye yok bir şey yok, öyle kuru kuru yerde yattım. Bir  tanesi getirdi ceket giydirdi sırtıma" dedi.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Osmaniye'de kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremzedeler Valilik etrafında bulunan boş alanda AFAD tarafından kurulan çadırlarda konaklıyor.  Şu an AFAD çadırında kalan  ve 2 çocuğunu depremde kaybeden  66 yaşındaki Mehmet Aslan şunları söyledi:

"Yeşilyurt mahallesinde oturuyorum ev çöktü, üstü çinkolu evdi çöktü. Çocuklar gitti içinde tek ben kaldım. Yerde yattım parkın içinde. Ne yapayım battaniye yok bir şey yok, öyle kuru kuru yerde yattım. Bir  tanesi getirdi ceket giydirdi sırtıma. Çadırın işinde kalıyorum AFAD çadırında. Ne yapayım çocuklarım gitti ev gitti, bir şey kalmadı. Az önce simiti de bir amca aldı elime verdi 'ağlama' dedi."

7.7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu... Depremde İki Çocuğunu Kaybeden Osmaniyeli Vatandaş: "Çocuklar Gitti İçinde, Tek Ben Kaldım"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel 7.7 Büyüklüğündeki Deprem 10 İli Vurdu... Depremde İki Çocuğunu Kaybeden Osmaniyeli Vatandaş: 'Çocuklar Gitti İçinde, Tek Ben Kaldım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement