9 Kişilik Aile Sokağa Atıldı - Son Dakika
Yerel

9 Kişilik Aile Sokağa Atıldı

9 Kişilik Aile Sokağa Atıldı

Şanlıurfa'da 9 kişilik Dikeç ailesi, 2 aylık kira parasını ödemediği için ev sahibi tarafından sokağa atıldı.

30.09.2013 13:15  Güncelleme: 13:20

Şanlıurfa'da 9 kişilik Dikeç Ailesi, 2 aylık kira parasını ödemediği için ev sahibi tarafından sokağa atıldı. İŞKUR İl Müdürlüğü'nün yanındaki boş araziye yerleşen Dikeç Ailesi, kendilerine yardım edilmesini istedi.

Kendilerine yardım edilmesini isteyen 45 yaşındaki Baba Musa Dikeç, "2 aydır ev kiramızı ödeyemiyorum. İnşaatlarda boya ustalığı yapıyordum. Suriyelilerin gelmesiyle birlikte işlerimiz bozuldu. Suriyeliler ucuza çalıştığı için bizlerde boşta kalıyoruz. O yüzden 2 aylık ev kiramızı yatıramadık. Çocuklarımla birlikte ev sahibi tarafından sokağa atıldık. Çocuklarım bu yüzden okula gidemiyor. Yetkililerden bizlere yardım edilmesini istiyoruz" dedi.

İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda ise 9 kişilik aileye yardım edeceklerini belirterek, "Sokağa atılan Dikeç Ailesine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile geçici olarak ev temin edildi. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 9 ay sürece iş ayarladık. Bundan sonraki süreçte de ailemize yardım etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 9 Kişilik Aile Sokağa Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement