(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Hatayspor'un Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin ve futbolcuları ziyaret etti.
Avcı, daha önce Hatayspor'da teknik direktörlük yapmış Yücel İldiz ve Ali Gültiken ile birlikte Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin'i Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki makamında ziyaret etti.
Çinçin, Avcı ve beraberindekilere plaket vererek ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
Takım hakkında Çinçin'den bilgi alan Avcı, alınan sonuçların inişli çıkışlı olabileceğini, ancak başarı için ulaşılabilir bir hedef koymanın önemli olduğunu kaydetti.
Çinçin de, Hatayspor'un 13 maçta namağlup bir şekilde ilerlediğini, hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu kaydetti.
Avcı ve beraberindekiler daha sonra Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Hatayspor Tesislerine giderek futbolcularla biraraya geldi.
Futbolcular, ziyaretin anısına Avcı, İldiz ve Gültiken'e Hatayspor atkısı hediye etti.
Muhabir: İsmihan Özgüven/Ali Güreli
Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - HATAY
Son Dakika › Yerel › Abdullah Avcı Hatay'da... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.