Açlık grevindeki doktor belediye önünde fenalaştı - Son Dakika
Yerel

Açlık grevindeki doktor belediye önünde fenalaştı

Bursa'da açlık grevi başlatan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Kayhan Turan, Mudanya Belediyesi önünde fenalaşınca 112 ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

20.02.2023 17:49  Güncelleme: 18:51

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yapacağı hastanenin projesini belediyenin iptal ettiği gerekçesiyle açlık grevine başlayan ortopedi doktoru Kayhan Turan, açlık grevinin 8'inci gününde fenalaştı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Vatandaşların ihbarı sonucu tek kişilik eylemin yapıldığı noktaya gelen 112 sağlık ekipleri, 8 gündür açlık grevi yaptığı için bitkin düşen doktoru ambulansla hastaneye kaldırdı. Kayhan Turan'ın şekerinin düştüğü, tansiyonunun da normal değerlerinin üzerine çıktığı hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

GREV YAPMA NEDENİ

Ceylan Hastanesi'ne kaldırılan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Kayhan Turan, Mudanya'ya yapacağı ortopedi ve travmatoloji hastanesinin engellendiğini öne sürerek açlık grevi başlatmıştı.

Açlık grevi yapan doktor hastaneye böyle kaldırıldı;

Açlık grevindeki doktor belediye önünde fenalaştı
Açlık grevindeki doktor belediye önünde fenalaştı
Açlık grevindeki doktor belediye önünde fenalaştı
Açlık grevindeki doktor belediye önünde fenalaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Açlık grevindeki doktor belediye önünde fenalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • celil özen: Milletin fakirinin karnı sırtına yapışıyor bizim fakirler panda gibi 5 1 Yanıtla
  • Eren Celik: Çok geçmiş olsun. Kendisi çok değerli bir hekimdir. Türkiye'yi birçok sefer ilklerle bulusturdu. Açmak istediği hastahane gerek depreme dayanıklı olması gerekse son teknolojik cihazlarla donatılmış olması Açısından Bursa ve Mudanya halkına çok fayda sağlayacağı kanaatindeyim. 2 0 Yanıtla
  • mert çelik: bizim tanıdık bu dr yanlıs bılmıyorsam zaten 2 adet hastahane tarzı yerı vardı dıye hatırlıyorum paraya ıhtıyacı yokkı yanı bu para hırsımı nedır otekı dunyaya para gıtmıyorkı bu hırs ne,yanlıs demeyeyımde 1 0 Yanıtla

Advertisement