Adanalı Kadın Yöneticilere Destek Semineri - Son Dakika
Yerel

Adanalı Kadın Yöneticilere Destek Semineri

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Adana İş Kadınları Derneğinin ev sahipliğinde Avrupa Birliği (AB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen “Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı” Adana’da gerçekleştirilecek.

10.11.2015 09:45

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Adana İş Kadınları Derneğinin ev sahipliğinde Avrupa Birliği (AB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen "Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı" Adana'da gerçekleştirilecek.

Kadın İşletme Seminerleri'nin ikincisi Adana'da, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve İŞKAD'ın ev sahipliğinde bölgedeki kadın girişimci ve yöneticiler ile yerel kurum temsilcilerinin yanı sıra katılımcı bankalar Finansbank, TEB, Türkiye İş Bankası ve Vakıf Bank'ın katılımıyla 11 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 12: 30'da Adana Sanayi Odası (ADASO) konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu seminerde, eğitmen, yönetici ve Feminen Liderlik Koçu Bilge İnal, 'İşletmenizi Büyütmenin Anahtarı: Büyük Resmi Gören Liderler' başlıklı eğitimde başarılı liderlerin büyük resme nasıl bakması gerektiğine, iş ve hayat dengesinin önemine ve kadın liderler olarak hangi alanlarda kendilerini güçlendirebileceklerine değinecek. Ayrıca kadın girişimci ve yöneticiler, programa özel olarak geliştirilen ve ücretsiz olarak işletmelerini analiz ederek gelişim fırsatlarını, güçlü yanlarını yönetim becerilerini ölçebilecekleri 'İşletme Merceği' hakkında da bilgi sahibi olacaklardır" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanalı Kadın Yöneticilere Destek Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement