Adanalı Öğrenciler Malta'da - Son Dakika
Yerel

Adanalı Öğrenciler Malta'da

Adanalı Öğrenciler Malta\'da

ADANA (İHA) – Adana’daki Yenşehir Ortaokulu öğrencileri hayat boyu öğrenme programı çerçevesinde Polonya, İtalya ve Almanya'dan sonra Malta'ya gitti.

23.01.2014 11:09

ADANA (İHA) – Adana'daki Yenşehir Ortaokulu öğrencileri hayat boyu öğrenme programı çerçevesinde Polonya, İtalya ve Almanya'dan sonra Malta'ya gitti.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türk Ulusal Ajansı) tarafından desteklenen Hayat Boyu Öğrenme (LLP) Comenius Programı çerçevesinde Yenişehir Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri 4. ziyaretlerini Malta'ya yaptı.

Proje ortakları Polonya-İtalya-Macaristan-Türkiye-Almanya, Malta'nın "Verdala Internationalschool'da" bir araya gelerek birbirinden çok farklı görsel sanat etkinliklerinde bulundular. Daha sonra Malta'nın eski yerleşim bölgesi olan Valetta'ya kültürel gezi düzenlendi ve oradaki ünlü ressam Caravaggio'nun tablolarının sergilendiği St. Johns Cocathedral ziyaret edildi.

Projede görevli öğretmenler Melih Baykara ve Fatma Ünal bu ziyaretin öğrencilerin ufkunu genişlettiğini, VerdalaSchool'un Uluslararası bir okul olmasından dolayı öğrencilerin yeni ve aynı zamanda birden fazla sosyal ve kültürel bir yapıyı tanıdıklarını ifade etti.

Bundan sonraki ziyaretin ise Macaristan'a yapılacağı daha önce de Almanya, İtalya ve Polonya'nın ziyaret edildiği belirtildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanalı Öğrenciler Malta'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement