Aday Adayı Ulusoy'a Bir Destekte Mmg'den - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aday Adayı Ulusoy'a Bir Destekte Mmg'den

Aday Adayı Ulusoy\'a Bir Destekte Mmg\'den
01.03.2015 14:26

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy, üyesi olduğu Mühendisler ve Mimarlar grubu Sakarya şube genel kurulunda üyelerle buluştu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy, üyesi olduğu Mühendisler ve Mimarlar grubu Sakarya şube genel kurulunda üyelerle buluştu.

Kendisinin de Mühendis olduğunu vurgulayan Ulusoy; mühendislerin, mimarların ne gibi sorunlarının olduğunu beklentilerinin neler olduğunu bildiğini dile getirdi. Birçok projesinin olduğunu söyleyen Ulusoy, ortak akılla ortak çözümlerle aşılamayacak hiçbir problemin olmadığını söyledi.

Genel kurulda konuşmasını sürdüren Levent Ulusoy, Yeni Türkiye'de özellikle vizyon sahibi iş adamlarına, mühendislere, mimarlara ihtiyaç olduğunu vurgulayıp bu sebeple AK Parti'den siyasi hayata giriş yaptığını ve Sakarya'yı temsil etmek için Milletvekili Aday Adaylık sürecinin başladığını söyledi. İş hayatında edindiği tecrübelerle Sakarya'ya başarılı hizmet sunacağını söyleyen Ulusoy, herşeyden önce iletişimin çok önemli olduğunu vurguladı.

Bir vekile ulaşamamak diye bir kavramın olmaması gerektiğini, özellikle iletişimin çok güçlü ve sürekli bir hale getirilmesi gerektiği inancında olduğunu söyledi. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen toplantıda gerekli istişareler tamamlandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayı Ulusoy'a Bir Destekte Mmg'den - Son Dakika


Advertisement