Adıyamanlı Minik Tenisçiler Madalyalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Adıyamanlı Minik Tenisçiler Madalyalarını Aldı

Adıyamanlı Minik Tenisçiler Madalyalarını Aldı

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 9-12 Haziran tarihleri arasında Malatya’da, düzenlenen 8-9-10 Yaş Grupları Hafta Sonu Tenis Turnuvasına Adıyaman’dan 6 sporcu katılarak madalya ile döndü.

15.06.2016 17:01

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 9-12 Haziran tarihleri arasında Malatya'da, düzenlenen 8-9-10 Yaş Grupları Hafta Sonu Tenis Turnuvasına Adıyaman'dan 6 sporcu katılarak madalya ile döndü.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne bağlı minik tenisçilerin Malatya'da, düzenlenen Tenis Turnuvasına katılan 6 minik sporcunun elde ettikleri başarı sonrasında madalyalarını aldı.

Yapılan turnuvayla ilgili konuşan Adıyaman Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "özellikle çocuklar başta olmak üzere gençlerin kortlara ve tenis sporuna ilgisinin her geçen gün artarken katıldığımız her turnuvadan sporcularımızın madalya ile dönmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Ben minik tenisçilerimizi ve onları yetiştiren, turnuvalara hazırlayan antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Malatya'da düzenlenen tenis turnuvasında Ecem Yaren Kılınç şampiyon olurken, Hasan Erim Arzık grup birincisi ve turnuva 2.'si, Emir Muaz Karanfil Grup 2'si ve turnuva 3.sü, Deniz Paşa Erdoğan Grup 3'sü, Kaan Emre Karaca 3. ve Abdullah Ünal ise, 4. oldu" diye konuştu - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyamanlı Minik Tenisçiler Madalyalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement