Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar\'dan Kısa Kısa

Sultandağı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 2013 2014 eğitim döneminde yüksek öğrenimdeki ihtiyaç sahibi 10 öğrenciye karşılıksız burs verdi.

28.10.2013 17:14

Sultandağı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 2013 -2014 eğitim döneminde yüksek öğrenimdeki ihtiyaç sahibi 10 öğrenciye karşılıksız burs verdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Doğan, yaptığı açıklamada, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde Sultandağı ilçe sınırları içesinde oturan, yüksek öğrenim programlarına yerleşen ve maddi sıkıntı yaşayan 10 öğrenciye eğitim yardımı yapıldığını bildirdi.

Belirlenen 10  öğrenciye 8 ay boyunca düzenli olarak burs verme kararının yönetim tarafından alındığını dile getiren Doğan, eğitime verilen desteğin hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini belirtti. Doğan, dernek üyelerinin verdiği maddi desteğe teşekkür etti.

Bolvadin Belediye Başkanı Kılçık'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, cumhuriyetin kuruluşunun 90'ıncı yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kılçık, mesajında, bir dirilişin yeniden var oluşun simgesi ve Türk milletinin bağımsızlığının işareti olan Cumhuriyet Bayramı'nı kutladığını ifade etti.

Kılçık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"29 Ekim 1923 tarihi ilelebet payidar kalacak olan Türkiye Cumhuriyeti için milat olarak algılanmalıdır. Yaşanan sıkıntıların, verilen şehitlerin ve her türlü fedakarlığı yapan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olan ecdadımız cumhuriyetin ilanıyla bu millete verilebilecek en büyük armağanı vermişlerdir. Halkımızın bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum." - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement