Ahfod Budaklı Kaplıcalarını Fotoğrafladı - Son Dakika
Yerel

Ahfod Budaklı Kaplıcalarını Fotoğrafladı

Ahlat'ta faaliyet sürdüren Ahlat Fotoğrafçılar Derneği (AHFOD) üyesi fotoğrafçılar, Güroymak ilçesinde bulunan Budaklı köyü kaplıcalarını fotoğrafladı.

03.01.2012 13:28

Ahlat'ta faaliyet sürdüren Ahlat Fotoğrafçılar Derneği (AHFOD) üyesi fotoğrafçılar, Güroymak ilçesinde bulunan Budaklı köyü kaplıcalarını fotoğrafladı.

AHFOD üyesi fotoğrafçılar, Güroymak'ın Budaklı köyünde bulunan kaplıcaları gezerek, kışın dondurucu soğuğuna rağmen sıcak suda yüzen mandalar ve onlarla eğlenen çocukların oluşturduğu ilginç görüntüleri objektiflerine yansıttı.

AHFOD Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Bayar, dernek olarak düzenledikleri program çerçevesinde Bitlis merkez ve ilçelerinin doğal güzelliklerini ve tarihi zenginliklerini fotoğraflayacaklarını söyledi.

Bölgenin ilk fotoğraf derneği olarak, Bitlis ve ilçelerini fotoğraflarla tanıtmak amacını taşıdıklarını belirten Bayar, şöyle konuştu:

"2012 yılında planladığımız programlar çerçevesinde, Bitlis ve ilçelerini karış karış gezip, fotoğraflamayı düşünüyoruz. Bu yıl ilk gezimizi Güroymak'a bağlı Budaklı Köyü sıcak su kaplıcalarına yaptık. Burada sıcak suda yüzen mandalar ve onlarla eğlenen çocukların oluşturduğu ilginç görüntüleri fotoğrafladık. Bu çekimlerimizi, ilerleyen zamanlarda hazırlayacağımız görsel ve basılı materyallerde kullanıp buranın tanıtımına katkı sunmaya çalışacağız."

- BİTLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahfod Budaklı Kaplıcalarını Fotoğrafladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement