AK Kartepe'nin Sılam'ı Evlendi - Son Dakika
Yerel

AK Kartepe'nin Sılam'ı Evlendi

AK Kartepe\'nin Sılam\'ı Evlendi

AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatı'nda sekreter olarak görev yapan Sılam Çiftçi, hafta sonu başkanların şahitliğinde dünya evine girdi.

19.09.2013 16:15  Güncelleme: 16:19

Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı'nda sekreter olarak görev yapan Sılam Çiftçi, hafta sonu başkanların şahitliğinde nikah masasında evet diyerek dünya evine girdi. Gökhan Kocaman ile hayatını birleştiren Sılam'ı bu mutlu gününde Kartepeliler yalnız bırakmadı.

İbrahim ile Songül Çiftçi çiftinin AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatı'nda sekreter olarak çalışan kızları Sılam, Mehmet ile Fatma Kocaman çiftinin İstanbul'da çalışan oğulları Gökhan ile nikah masasına oturdu.

İzmit Öğretmenevi'nde düzenlenen nikah töreninde her iki ailenin dost ve akrabalarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun kıydığı nikahta gençlerin şahitliklerini ise Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, Fatih Yeşildal ve Özgür Bayram Soylu üstlendi.

Bir ömür birliktelik için evet diyerek imzalarını atan Sılam ve Gökhan Kocaman'ı ilk olarak başkanlar tebrik etti. İki cihanda saadet dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını Sılam'a veren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da takısını takıp gençleri tebrik etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Kartepe'nin Sılam'ı Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement