AK Parti Antalya'da 'Yaz Mesaisi' Başladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Antalya'da 'Yaz Mesaisi' Başladı

AK Parti Antalya\'da \'Yaz Mesaisi\' Başladı

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, yaz dönemi çalışma programını belirlemek amacıyla milletvekilleri ve 19 ilçe başkanı ile bir araya geldi.

09.07.2012 18:21

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, yaz dönemi çalışma programını belirlemek amacıyla milletvekilleri ve 19 ilçe başkanı ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, yaz dönemi çalışma programını belirlemek amacıyla 19 ilçe başkanı ve milletvekilleriyle toplantı yaptı. Toplantıya, İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç Teşkilat Başkanı Ali Çetin, İl sekreteri Kadir Sarıcalar, 19 ilçe başkanı, Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ve Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir katıldı.

İl başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda İl Başkanı Mustafa Köse, "Meclisin tatil olmasıyla birlikte seçim bölgesine gelen milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte ilçelerimizi ziyaret edip, vatandaşlarımızın ayağına gideceğiz. Hükümetimizin çalışmalarını ve meclisteki yasama çalışmalarını vatandaşlarımıza anlatacağız. Dertlerini dinleyip, çözüm üreteceğiz" dedi.

Yaz programları ile her bir milletvekilinin bütün ilçeleri ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geleceğini belirten İl Başkanı Köse, "Milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte çalmadık kapı bırakmayacağız. Vatandaşımızın derdini, problemlerini dinleyeceğiz, çözümünü üreteceğiz. AK Parti teşkilatları olarak sürekli vatandaşımız ile birlikteyiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Antalya'da 'Yaz Mesaisi' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement