AK Parti'de Kongre Heyecanı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Kongre Heyecanı

AK Parti\'de Kongre Heyecanı

AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Yılmadan, yorulmadan, yozlaşmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

27.04.2012 16:34

AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Yılmadan, yorulmadan, yozlaşmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 4 Mayıs'ta gerçekleştirilecek il kongresinde yeniden aday olduğunu açıklayan Erkoç, milletvekilleri ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve Merkez İlçe Başkanı Necati Okay'ın katıldığı toplantıda partililerine seslenen Erkoç, yeni bir dinamizmle çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana kendisinden beklenen umutları hiçbir zaman boşa çıkarmadığını kaydeden Erkoç, kendilerin de bu doğrultuda gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. 10 yıl önce hayal olarak görülen pek çok sorunun tek tek çözüme kavuştuğunu dile getiren Erkoç, şöyle konuştu:

"Her yönümüzle milletimize layık olmaya çalıştık. Milletimizin huzuruna, teşkilatımızın huzuruna çıktığımız zaman alnımız açık, başımız dik. Geriye dönüp baktığımızda çok büyük işler başarıldı. 10 yıl önce bu yapılan işler hayal bile edilemeyen işlerdi. Darbecilerin yargılanacağını kimse hayal bide edemezdi. Bu gün o noktaya gelindi. Bugün milletimizin katsayı sıkıntısı çok büyük mağduriyetlere neden olmuştu, bu adaletsizlik ortadan kaldırıldı. Bugün Kur'an-ı Kerim eğitimi seçmeli ders olarak verilecek. Yine peygamberimizin hayatı seçmeli ders olarak anlatılacak. İşte bundan dolayı bu davanın içerisinde olmaktan her zaman gurur duyduk."

4 Mayıs'ta gerçekleştirilecek kongrede Başbakan Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını dile getiren Erkoç, "4 Mayıs Cuma günü millet sevdalısı başbakanımız şehrimize gelecek. Sayın başbakanımızı ancak stadyumda ağırlayabilirdik. Çünkü onun sevgisi salonlara sığmıyor. İşte bu kongremizde biz de yeniden aday olduk. Yeni bir dinamizmle, yeni bir gayretle önümüzdeki3 yılda partimizi Kahramanmaraş'ta daha yükseğe çıkartmak, daha da şahlandırmak için gayret içinde olacağız. Yılmadan, yorulmadan yozlaşmadan çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Bitlis'in Genç ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada Uzman Çavuş Kemal Özdoğan'ın şehit olmasından da büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Erkoç, "Ona Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bölücü hainler şunu iyi bilsinler ki bayrağımızın dalgalandığı bu aziz vatanda, dökülen her şehit kanı vatanımıza olan bağlılığımızı ve maneviyatımızı daha da artırmakta aziz milletimizi ve hükümetimizi de daha kararlı hale getirmektedir. İnşallah bunların da sonu gelecek ve daha mutlu, daha huzurlu günlere kavuşacağız." ifadelerini kullandı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Kongre Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement