AK Parti'den Geleneksel Vefa İftarı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Geleneksel Vefa İftarı

AK Parti\'den Geleneksel Vefa İftarı

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen vefa iftarı programı, bu yıl da çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti.

04.06.2017 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen vefa iftarı programı, bu yıl da çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti.

Bir düğün salonunda gerçekleşen vefa iftarı programına AK Parti Van milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ile çok sayıda eski ve yeni partililer katıldı. İftar programında bir selamlama konuşması yapan İl Başkanı Zahir Soğanda, birlik ve beraberlik mesajı vererek, iftar programına katılım sağlayan tüm teşkilatlara teşekkür etti. Ramazan ayı boyunca düzenledikleri programlara da değinen Başkan Soğanda, tüm birimleriyle teşkilatlarının sahada olduğunu vurguladı. Soğanda, "Önümüzde hiçbir seçim olmamasına rağmen teşkilatlarımız her an sahada vatandaşlarımızla iç içedir. Ana kadememiz, kadın ve gençlik kollarımızla her akşam belirlenen mahallelerde yardıma muhtaç ailelerimize hazırladığımız iftarlıklarla misafir oluyoruz. Belediyelerimizce kurulan iftar çadırlarında vatandaşlarımızla oruçlarımızı açıp, dualar ediyoruz. Ramazanın son gününe kadar devam edecek programlarımızla Allah'ın izniyle bu ay 26 bin aile ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz" dedi.

"Biz Van'ı yalnız bırakmadık, bırakmayacağız"

Milletvekili Burhan Kayatürk ise, geçmişten bugüne omuz omuza çalıştıkları dava arkadaşlarını bir arada görmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, programda emeği geçenlere teşekkür etti. Kayatürk, "Biz büyük bir aileyiz. Ben de bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Biz burada iftar yaparken muhabbetlerimiz ve sohbetlerimiz daha da artıyor. Biz Van'ı, bölgeyi, ülkeyi yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Allah'ın izniyle kucaklaşmaya devam edeceğiz. Artık ben AK Parti'liyim, ben Sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıyım, onun açtığı yolda gideceğim diyen herkes ile kucaklaşma zamanıdır. Belki bizler burada iftarımızı açabiliyoruz, ama yurt dışındaki Müslüman ülkelerde aç kardeşlerimiz var. Allah, en kısa zamanda da bizim gibi onlara da güzel iftarlar açmayı ve sıkıntılardan kurtulmayı nasıp etsin. Hep bir ağızdan onlara da dua etmeyi unutmayalım" diye konuştu.

"Van halkı huzurdan yanadır"

Milletvekili Beşir Atalay ise, yapılan hizmetlerle ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Atalay, "Bu dönem Van'da çok çalışmamız ve projelerimiz olacaktır. Bizler bu çalışmaların yürümesi için gayret edeceğiz. Biz kutlu misyonun temsilcileriyiz. Ülkemizin, milletimizin gelişmesine, daha iyi günlere ulaşmasına hep beraber hizmet ediyoruz, gayret ediyoruz, koşturuyoruz. Rabbim inşallah ülkemizi nice güzel günlere ulaştırsın, Van'da çok farklı ve büyük çalışmalara birlik beraberlik içerisinde hep beraber imza atacağız. Halkımız her zaman için huzurdan yanadır. Huzur ortamını bozmak isteyenlere her zaman karşı durduk durmaya da devam edeceğiz. Bizler birbirimize yakın olalım. Birbirimize sahip çıkalım. Biz birlikteliğimizi sürdürürsek gücümüz daha çok olacaktır" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından iftar açılarak dua edildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Geleneksel Vefa İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement