AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Gölbaşı İlçesinde - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Gölbaşı İlçesinde

AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Gölbaşı İlçesinde

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesini ziyaret etti.

09.05.2013 18:08

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın beraberinde AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ile birlikte Gölbaşı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Aydın ilk olarak Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Gölbaşı İlçe Başkanı Serhan Taşgörmez, Balkar Beldesi Belediye Başkanı Orhan Orhan ve ilçe teşkilatı karşıladı. Belediye toplantı salonunda Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ile görüşüp ilçenin sorunları hakkında bilgiler alan Aydın, çözüm sürecini ve süreçte alınan mesafeyi anlatarak her kesin ve her kesimin bu sürece destek vermesini istedi.

Ahmet Aydın daha sonra geçtiğimiz günlerde vefat eden eski Milli Eğitim Müdürü İsmail Kıraç'ın annesi Zeynep Kıraç'ın taziye evini ziyaret etti. Taziye ziyaretine Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler de katıldı.

Taziyeden sonra Aydın, önce ilçe teşkilatına geçerek partililere çözüm sürecini ve AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin gelmiş olduğu noktayı ve geleceğin güçlü ülkesinin Türkiye olacağını belirtti.

Aydın, ilçedeki son ziyaretini ise Gölbaşı Kaymakamlığına yaptı. Kaymakam Ali Edip Budan ile görüşen Aydın, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Gölbaşı İlçesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement