AK Parti Milletvekili Candan Ereğli'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Candan Ereğli'de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Milletvekili Candan Ereğli\'de Ziyaretlerde Bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ereğli Belediye Başkan adayının açıklanması sonrasında ilk ziyaretini Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü’ne yaptı.

03.02.2014 16:10

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ereğli Belediye Başkan adayının açıklanması sonrasında ilk ziyaretini Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü'ne yaptı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan beraberinde İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Belediye Başkan adayı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz, Kandilli Belediye Başkan adayı Mustafa Güldalı, ilçe yöneticileri ve partililer ile Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen'i ziyaret ettiler.

Candan ve beraberindekiler ilk ziyaretini Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'a yaptılar. Kaymakam Çay gazetecilere yaptığı açıklamada Milletvekili Candan'ın destekleri ile ilçeye çok sayıda yatırım yapıldığını ifade etti.

Candan ise konuşmasında yerel seçimleri öncesi ilçe ve belde belediye başkan adaylarının isimlerinin açıklandığını, kendilerinden başarı beklediğini ifade etti.

Daha sonra Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timut Özgen'i ziyaret eden Candan, bu güne kadar hiç kavgadan yana olmadıklarını belirterek "Ereğli yıllardır kavgadan ve çekişmeden yorulmuş bir kent. Yıllardır sürmüş bu kavgalar ve çekişmeler. Kente artık bir huzur gelsin, sükunet gelsin" dedi.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal'a başarılar diledi. Özgen seçimlerin huzur içerisinde geçmesi için Zonguldak Valiliği ve Ereğli Kaymakamlığının aldığı kararları emniyet teşkilatı olarak titizlikle uygulayacaklarını belirterek "İnşallah güzel bir seçim olur, demokrasi kazanır, Ereğli için de hayırlı olur"

Candan ve beraberindeki heyet daha sonra MHP ile DSP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek yerel seçimlerde rakiplerine başarılar dilediler. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Candan Ereğli'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement