AK Parti'nin Aday Adayları Manavgat'ta Görücüye Çıktı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Aday Adayları Manavgat'ta Görücüye Çıktı

AK Parti\'nin Aday Adayları Manavgat\'ta Görücüye Çıktı

ANTALYA (İHA) – AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda milletvekili aday adayları kendilerini tanıtma fırsatı buldu.

24.02.2015 20:44

ANTALYA (İHA) – AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda milletvekili aday adayları kendilerini tanıtma fırsatı buldu.

Otogar içerisinde bulunan Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında aday adaylarına partililere kendilerini tanıtmaları için 3'er dakika süre verildi. Bazı adaylar sürenin tamamını kullanma gereği bile duymazken bazı adayların konuşmasını uzatarak kendini tanıtmaktan ziyade projelerini anlatmaya çalıştıkları gözlendi. Tanıtım toplantısının açılışında konuşan AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, "Bu gün burada 7 Haziran Genel seçimlerinde milletvekili olacak arkadaşlarımızın belirlenmesi sürecinde tanıtım amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Toplantımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Öncelikle partimizin ana unsuru tabana ulaşmamızda ki gerçek ve gizli kahramanlarımız olan tüm mahalle başkanlarım, kadın kolları, gençlik kolları ve yönetimine buradan bir kez daha teşekkür ederek güçlü bir alkış istiyorum. Hepimizin bildiği gibi tarihi bir seçime gidiyoruz. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde güçlü ve yeni Türkiye'nin inşası için bu seçimde Anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşma zorunluluğumuz bulunmaktadır. Bu zorunluluk sadece Ak Parti için olan bir zorunluluk değil 75 milyon kişiyi ilgilendiren bir zorunluluktur. Bu nedenle birlik ve bütünlüğümüz için hepinizin çaba göstereceğinden en küçük şüphemiz bulunmamaktadır. Bizi biz yapan başarılı kılan bu birlik ve bütünlüğümüzü her daim olmasıdır. Bu bütünlük çerçevesinde biz Manavgat teşkilatı olarak dimdik ayakta ve hepinizin arkasındayız. Tarihimizin en önemli seçimine hazırlanırken bu seçimde başarılarımıza başarılar katan değerli milletvekili aday adayı arkadaşlarımız sizlere kendilerini tanıtacaklardır. Hepsine çıktıkları bu uğurlu yolda tek tek başarılar diler saygılar sunarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

Öz'ün ardından salona geliş sırasına göre adaylar mikrofona davet edilen AK Parti milletvekili aday adayları delegelere kendilerini tanıttılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Aday Adayları Manavgat'ta Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement