AK Parti'nin Temayül Yoklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Temayül Yoklaması

AK Parti Tokat İl Teşkilatı'nda, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçimleri için temayül yoklaması yapıldı.

01.03.2015 15:16

AK Parti Tokat İl Teşkilatı'nda, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekilliği seçimleri için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda yapılan temayül yoklamasında, Türkiye için önemli bir seçime gidildiğini belirtti.

"Biz milletimizi referans olarak aldığımız 9 seçimde de zaferle çıktık" diyen Bilgin, "7 Haziran'da da yeni Türkiye'yi inşa etmek üzere milletimizden bir kez daha destek istiyoruz. 2002'de yüzde 34 ile çıktığımız yolda son yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde kurucu başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 oy alarak Türkiye'nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı oldu. 7 Haziran seçimleri de AK Parti'nin kurumsallaşması açısından çok önemli" ifadelerini kullandı.

Partililer, oy kullanmadan önce AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nın başlattığı "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Biz de Varız" kampanyası için imza attı.

Teşkilatların çeşit kademelerde görev yapan 2 bin 850 partili, 47 aday adayı arasında 5 kişi için oy kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Temayül Yoklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement