AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin, Assiad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin, Assiad'ı Ziyaret Etti

AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin, Assiad\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Aktif Sanayici İş Adamları Derneği (ASSİAD) Başkanı Zeki Bulut'u ziyaret etti.

18.09.2013 12:24

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Aktif Sanayici İş Adamları Derneği (ASSİAD) Başkanı Zeki Bulut'u ziyaret etti.

ASSİAD Başkanı Zeki Bulut ve yönetim kuruluna yeni görevinde başarı dileyen Hilmi Bilgin, "İnşallah Sivas'a dair güzel hizmetlerde beraber çalışırız. ASSİAD Türkiye'de olduğu gibi Sivas'ta da önem verdiğimiz bir sivil toplum kuruluşumuz. Şehri ilgilendiren konularda her zaman doğrunun yanında oldu bundan sonra da olacaktır. Bu şehir hepimizin hepimiz farklı görevlerde şehrimizin, ülkemizin ekonomik olarak gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Bir şehri geliştirmek, büyütmek, şehre dair söz söylemek siyasilerin görevi olmaması gerektiğine inanıyorum. Şehri ortak akılla, istişare ile yönetmek en doğrudur. Atalarımızın dediği gibi, 'Danışan şaşmaz.' Seçimden önce de STK'lar ile yaptığımız toplantıda şehre dair söyleyeceklerimizi hep beraber oturalım konuşalım, tartışalım bir karar alalım o kararı da uygulamak için gereğini yapalım diye bir sözümüz vardı. Bunun sonucu olarak da her ortamda her platformda STK'larımızı ziyaret ediyoruz. Şehre dair görüşlerini alıyoruz. Bu manada ASSİAD'ın geçmişte yapmış olduğu çalışmalar bize referans oluyor. Önümüzdeki dönemde de şehrimizi, ülkemizi ilgilendiren, ülkemizin demokrasileştirme alanında attığı adımları destekler mahiyetteki görüşleri bizi motive ediyor" dedi.

ASSİAD Başkanı Zeki Bulut ise ziyaretten dolayı heyete teşekkür ederek yaklaşan yerel seçim öncesi başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz da yer aldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin, Assiad'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement