AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün ile birlikte İl Başkanı Ahmet Akçay, Malkara ilçesini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
Akçay, Malkara Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen buluşmada yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da milletin iradesinin tecelli ettiğini kaydetti.
Yapılan 7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyon görüşmelerinde her hangi bir hükümet olasılığı doğmadığı için 1 Kasım'da seçime gitme kararı alındığını aktaran Akçay, "1 Kasım akşamı milletin iradesi tecelli etti. Bizlere tekrar güçlü bir şekilde hizmet etme fırsatı verdi. Tekirdağımızı Ankara'da 3 milletvekili ile güçlü bir şekilde temsil edeceğiz" dedi.
Tekirdağ'ın hakkettiği hizmetleri alması için çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Akçay, şunları söyledi:
"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu şehrin hak ettiği hizmetleri almaya devam etmesi için daha fazlasını alması için yolumuza devam edeceğiz. 2 Kasım'da yerel seçimler için çalışmalara başladık. Sizlerin hak ettiği hizmeti alması, yaşanabilir şehirleri inşa etmek adına belediyeleri almak zorundayız. 2 Kasımdan itibaren bunun için çalışmaya başladık. İnşallah bu hizmet kervanı kaldığı yerden devam edecek."
AK Parti Milletvekili Mustafa Yel ise Tekirdağ'da AK Parti'nin oylarını arttırdığını belirterek, şunları kaydetti:
"Türkiye güçlü adımlarla ilerlerse buna sevinecek adamlar ve tökezlerse sevinecek adamlar vardı. Sizler bu milleti tökezletmediniz. 2 Kasım'dan itibaren milletimiz görevini yaptı şimdi sıra bizlerde. Teşkilatlarımızın ve milletimizin bizlerden beklediklerini yerine getirebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Malkaramızın sorunlarını biliyoruz. Malkara halkı bizden ne istiyor biliyoruz. Başta sulama yatırımlarının artması. Hayvancılığa verilen, tarıma verilen desteğin arttırılması. Organize Sanayi Bölgesinin yolunun yapılması." şeklinde konuştu.
AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri ve partililer, Malkara'daki programın ardından Şarköy ilçesine geçti.
Son Dakika › Yerel › AK Parti Tekirdağ Milletvekillerinden Malkara'ya Ziyaret - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?