AK Parti Tepebaşı İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tepebaşı İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Tepebaşı İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından Tepebaşı İlçe Danışma Toplantısı düzenlendi.

24.05.2014 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından Tepebaşı İlçe Danışma Toplantısı düzenlendi.

Parti il binasında gerçekleşen toplantının açılışında konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, AK Parti'nin Eskişehir'de gerçekleştirilen çalışmalarına değindi. 30 Mart'ın bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Can, şöyle konuştu:

"Ülke açısından seçimleri başarıyla tamamlamış olsak da şehrimizde ilçe belediyelerinin başarılarıyla yetinmek zorunda kaldık. Seçimde çalışan tüm parti örgütüne emekleri için teşekkür ediyorum. 11 belediyede AK Parti seçimi kazandı. Büyükşehir meclisinde de AK Parti üye sayısı çoğunlukta. AK Parti olarak hiçbir zaman vatandaşlar arasında ayrım yapmadık. Bunu da lafla değil, icraatla gösterdik. Tepebaşı Belediyesi son 5 yılda AKP yönetimi ile yönetilmedi, bir 5 yıl daha bu böyle devam edecek ama 33 bin kişilik stadyumu bu bölgede yapıyoruz. Sağlıkta verdiğimiz sözü tuttuk, 600 yataklı hastanenin temelini 2 ay önce attık, Mavi Hastane'den artık tüm Eskişehirliler faydalanabilecek. 2 Eylül Kampüsü yanında bin 500 kişilik öğrenci yurdu yapacağız."

Ardından yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, bu süreç içerisinde güçlü olmanın önemini belirtti. Koca, "Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var, yine ardından 2015 genel seçimleri var. Yılmadan; durmak yok yola devam; ev ziyaretlerimizle, esnaf ziyaretlerimizle, Ramazan programlarımızla hareketli ve bir o kadar da keyifli bir süreç bizleri bekliyor. Bu süreç için kenetlenmemiz; bir arada durmamız; güçlü olmamız son derece önemli" dedi.

Şimdiye kadar Cumhurbaşkanını parlamentonun seçtiğini ve bu sebeple parlamentonun baskı altına alınmaya çalışıldığını anlatan Koca sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu süreçte de Cumhurbaşkanını milletimiz seçeceği için millet baskı altına alınmaya çalışıyor. Bu teşkilat 30 Mart'ta paralelleri, kirli ittifakları, çirkin oyunları bertaraf etti. Bundan sonra da bu duruşla devam edecek. AK Parti hareketi artık bin yıllık kalıcı bir hareket olmuştur. Bu gayretlerle er ya da geç bir gün AK Parti Eskişehir'de 15 belediyeyi de kazanacaktır."

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ise, Mayıs ayı itibarı ile danışma meclislerini başlattıklarının bilgisini vererek, ay sonuna kadar tüm meclis toplantılarını tamamlayacaklarını aktardı. 1 aylık süre içinde Mahmudiye'ye odaklandıklarını ifade eden Reyhan, "Bizim için seçimler bitmedi, 1 oy için mücadele ediyoruz. Sahada kazandığımızı masa başında kaybetmeyeceğiz. Ev toplantılarına daha çok önem vereceğiz, Türkiye'deki 194 bin sandıkta aynı zamanda ev toplantısı gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu

Ardından konuşan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Dündar Ünlü ise, 30 Mart yerel seçimlerine değinerek, "Toplantılarımızda çeşitli analizler yaptık, seçim bittikten sonra bu dosyayı kapatıp önümüzdeki seçimlere hazırlanmak gerekiyor" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Tepebaşı İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement