AK Parti Terme İftar Programı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Terme İftar Programı

AK Parti Terme İftar Programı

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği iftar programı Cumhuriyet Meydanı'nda büyük bir coşku ile yapıldı.

31.07.2013 09:42

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği iftar programı Cumhuriyet Meydanı'nda büyük bir coşku ile yapıldı.

İftar programına AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Terme Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu, Terme İlçe Başkanı Recep Ertan, köy ve mahalle muhtarları ile partililer katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Terme Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu, Terme İlçe Başkanı Recep Ertan iftar sonrası selamlama konuşması yaparak programa katılanların Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş yaptığı konuşmada, " Türkiye'nin refahını bozmak isteyenler Türkiye'nin siyaset tarihinde her zaman olabilir, olacaktır. Bizler Allah'ın izniyle sizden aldığımız desteklerle beraber Türkiye'nin nasıl 10 yılda GSMH'sini üç katına çıkardıksa önümüzdeki 10 yılda da sizlerle beraber bunu daha yükseğe çıkaracağız 76 milyon ülke insanı birlik beraberlik içerisinde yarınlarımıza hazırlık yapmak, bu alt yapıyı güçlendirmek ve bizden sonraki kuşaklara daha güçlü bir Türkiye'yi teslim etmekle meşgulüz. Türkiye'nin milli gelirini 3,5 kat, ihracatını 4,5 kat artırmış, IMF'ye olan borçların sıfırlamış, kişi başına düşen milli gelirini yükseltmiş, işsizlik oranını düşürmüş, ekonomiyi sağlıklı noktaya taşımış, ayakları yere sağlam basar hale getirerek üreten, kazanan, büyüyen, güçlenen bir ülke" dedi.

Köktaş şöyle devam etti: "Biz, 'Komşusu açken tok yatan bizden değil' denilen bir anlayışın mensuplarıyız. 'Veren el alan elden üstündür' diyen bir anlayışın mensuplarıyız. Şimdi bütün dünya bunun adına 'sosyal sorumluluk' diyor. Adına ne derseniz deyin aslında insan olmak başkası için de bir şeyler yapabilmek, başka insanlar için de gönlünden bir şey yapmak kendine ait olan gücü diğerleri ile paylaşabilmektir. O yüzden sosyal politikalar bizim açımızdan çok önemli. Bir taraftan sosyal yardım sisteminde yeniden yapılanıyoruz. TÜBİTAK ile sosyal yardım verdiğimiz nüfusun içinde çalışabilecek şekilde yardım alan varsa bunları tespit ettik. Açılan meslek edindirme kursularını destekliyor, insanları iş sahibi yapıyoruz. Balık tutmayı öğretecek şekilde sistemin içine almaya çalışıyoruz. Biz büyük bir aileyiz, bu ailenin içinde herkesin birbirine vereceği, birbirinden alacağı çok şey var." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Terme İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement