AK Parti Türkoğlu 5. Olağan İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Türkoğlu 5. Olağan İlçe Kongresi

Genel Kurulda tek liste halinde gidilen seçimde Mehmet Ali Şen tekrar başkan seçildi.

23.11.2014 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, iktidarları döneminde ülkenin dört bir yanının her alanda feraha kavuştuğunu söyledi.

Güvenç, partisince Misak-ı Milli Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen Türkoğlu Teşkilatının 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, partilerinin kurulduğu günden bu yana aldığı desteğin her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti.

Geri kalmışlık, işsizlik ve yoksulluğun bir ülkenin kaderi olmadığını anlatan Güvenç, Türkiye'nin bu zamana kadar bilinçli olarak geri bırakıldığını savunarak, şunları kaydetti:

"Ne zaman ki bu ülkeyi ayağa kaldıralım halkımızı zenginleştirelim diyenler çıktı, onların başına türlü çoraplar örüldü. ya da darbe yaparak partileri kapatma davalarıyla kısıtlayarak milletin iradesine pranga vurdular. Millet bu gün o eski zihniyeti tasfiye etti ve gerçek iradesini iktidara getirdi."

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'ta birlik ve beraberliğini önemine değinerek, ilçenin her geçen gün daha da geliştiğini kısa sürede bölgenin en önemli cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Konuşmaların ardından 5. Olağan Genel Kurulunda tek liste halinde gidilen seçimde, Mehmet Ali Şen tekrar başkan seçildi.

Kongreye, AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, partililer ve vatandaşlar katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Türkoğlu 5. Olağan İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement