Akçay Belediyesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Akçay Belediyesi'nde Bayramlaşma

Akçay Belediyesi\'nde Bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısı ile Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma samimi bir ortamda geçti.

20.10.2013 15:02

Kurban Bayramı dolayısı ile Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma samimi bir ortamda geçti.

Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu ve Akçaylılar sıca bir ortamda karşılıklı bayramlaştılar. Akçay Belediyesi'nde bayramın ikinci günü düzenlenen bayramlaşmaya Akçaylı'lar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu ve Belediye Meclis üyeleri bayramlaştılar. Akçay'da ki bayramlaşmaya Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat başta olmak üzere belediye başkanları, siyasi partilerin belde başkanları, Akçay Kent Konseyi üyeleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri de Akçay'daki bayramlaşmaya katıldılar.

Bazı çocuklar da belediyeye gelerek Başkan İnceoğlu'nun elini öptüler. Başkan İnceoğlu kendisi ile bayramlaşan çocuklara harçlık vermeyi ihmal etmedi. Bayramlaşmada Büyükşehir yasası gereği belde belediyelerinin kapatılacak olması ve beldelerde ki son bayramlaşmalar olması en çok konuşulan konuların başında geldi. Bayramların birlik ve beraberliğin sağlandığı özel günler olduğunu belirten Başkan İnceoğlu, "Bayramlarda dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, hepimiz birbirimize karşı sevgi, saygı ve hoşgörülü olmalıyız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçay Belediyesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement