Akıllı Şehirler Konferansı'na Tepebaşı Damgası - Son Dakika
Yerel

Akıllı Şehirler Konferansı'na Tepebaşı Damgası

Akıllı Şehirler Konferansı\'na Tepebaşı Damgası

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, 4-5 Mayıs 2016 tarihinde Rixos Grand Ankara’da düzenlenen “Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı” kapsamında, Türkiye’nin örnek belediyesi olarak yerini aldı.

07.05.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, 4-5 Mayıs 2016 tarihinde Rixos Grand Ankara'da düzenlenen "Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı" kapsamında, Türkiye'nin örnek belediyesi olarak yerini aldı.

Kamu kurumlarının yetkilileri, belediye başkanları, teknoloji kuruluşları ve akademik dünya akıllı şehirlerin geleceğinin masaya yatırıldığı konferansta, Tepebaşı Belediyesi akıllı şehirler alanında gerçekleştirdiği projeleri tanıttı. Özellikle Tepebaşı Belediyesi'nin Avrupa Birliği Komisyonundan 5 milyon Euro hibe almaya hak kazandığı REMOURBAN (Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli) Projesini tanıttığı standına ilgi yoğun oldu. Yerli ve yabancı ziyaretçiler ve katılımcılara Tepebaşı Belediyesinin deneyimleri ve proje kapsamında detaylı bilgiler verildi. Türkiye de öncü olan bu kapsamlı proje katılımcılar tarafında takdir topladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akıllı Şehirler Konferansı'na Tepebaşı Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement