Aksam Türk Sanat Müziği Topluluğu Çeşme'de Sahne Alacak - Son Dakika
Yerel

Aksam Türk Sanat Müziği Topluluğu Çeşme'de Sahne Alacak

Aksam Türk Sanat Müziği Topluluğu Çeşme\'de Sahne Alacak

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun, İzmir Çeşme Belediyesi'nin düzenlediği 'Vefatının Onuncu Yıl Dönümünde Yusuf Nalkesen Besteleri' konseri için Çeşme'ye gideceği...

06.12.2013 17:44

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun, İzmir Çeşme Belediyesi'nin düzenlediği 'Vefatının Onuncu Yıl Dönümünde Yusuf Nalkesen Besteleri' konseri için Çeşme'ye gideceği bildirildi.

Düzenlediği etkinliklerle Afyonkarahisar'ın adını kültür ve sanat alanında başarıyla duyuran AKSAM, bu sefer İzmir'in Çeşme İlçesi'ne konuk olacak. Çeşme Belediyesi'nin restore ettiği, kentin kültür ve sanat merkezi haline gelen tarihi Aya Haralambos Kilisesi, Şef Burhan Kul yönetimindeki AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun sahne alacağı konsere ev sahipliği yapacağı kaydedildi.

Konserde Şef Burhan Kul yönetimindeki AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu Yusuf Nalkesen'in çeşitli eserlerini seslendireceği, Kültür Bakanlığı Sanatçısı Çiğdem Gürdal'ın da konuk sanatçı olarak sahneye çıkacağı belirtildi.

Konserin 15 Aralık 2013 Pazar günü saat 19: 00'da başlayacağı kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksam Türk Sanat Müziği Topluluğu Çeşme'de Sahne Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement