Alanya'da Hırsızlık İddiası - Son Dakika
Yerel

Alanya'da Hırsızlık İddiası

Alanya\'da Hırsızlık İddiası

Oto hırsızlığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 5 kişinin yakınları basın mensuplarına saldırdı.

18.08.2014 14:19

Antalya'nın Manavgat ve Alanya ilçesinde oto hırsızlığı iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı. Zanlılar adliyeye sevk edildiği sırada zanlı yakınları basın mensuplarına saldırdı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı'na, Mahmutlar Mahallesi'nde Mehmet İldiz'e ait 42 P 7776 plakalı otomobilin camının kırılarak, içerisindeki cüzdanda bulunan 112 dolar, 20 avro ve 460 lira ile cep telefonun çalındığı ihbarı geldi.

İhbar üzerine Mahmutlar ve Demirtaş Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince bölgede çalışma başlatıldı. Aydap mevkindeki yol denetimlerinde durdurulan Hayrettin N. (20) yönetimindeki aracın, 07 LBK 64 plakasının bir gün önce Manavgat'ta çalınan araca ait olduğu belirlenince şüpheliler kaçtı. Yaşanan kovalamaca sırasında Hayrettin N, Cumaali Y. (19) ile Melek S, (54) Yonca Y. (21) ve Arzu Z. (48) adlı kadınlar araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı.

Kovalamaca esnasında üzerlerinde bulunan bir miktar para ve 4 cep telefonunu tarladaki taş ve toprağın altına gömmeye çalışan zanlılar gözaltına alındı.

Çalıntı olduğu iddia edilen malzemeleri saklı bulunan yerlerden alan jandarma ekipleri, zanlıları karakoldaki sorgularının ardından adliyeye sevk etti. Zanlı yakınları ise adliye önünde kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına ellerindeki jiletlerle saldırmaya çalıştı.

Jandarma ve polis ekipleri, zanlı yakınlarına müdahale ederek uzaklaştırırken bazıları adliye önünde baygınlık geçirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alanya'da Hırsızlık İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement