Alınaçık, Edirne'de Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika
Yerel

Alınaçık, Edirne'de Seçim Bürosu Açtı

Alınaçık, Edirne\'de Seçim Bürosu Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Şükrü Alnıaçık, Edirne’nin Uzunköprü İlçesinde partisinin seçim bürosunun açılış törenine katıldı.

16.02.2014 14:23

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Şükrü Alnıaçık, Edirne'nin Uzunköprü İlçesinde partisinin seçim bürosunun açılış törenine katıldı.

Uzunköprü 19 Mayıs Caddesinde bulunan MHP seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Alnıaçık, seçim irtibat bürosunun hayırlı olmasını diledi. Alnıaçık, " Türkiye'de kamu idaresinde yeminli olarak görev yapan üç unsur vardır. Bunlardan birisi harbiyeli, diğeri mülkiyeli, bir diğeri de ülkücü harekettir. Biz satmamanın ve satılmamanın destanını yazmış bir milletiz. Siyasetine kan bulaştırmadan yürümenin, bize yapılan bütün saldırı ve tahriklere rağmen, bize yakışan bir kararlılıkla, sivil demokratik siyaseti geliştirmenin onurunu yaşıyoruz. Bunu Uzunköprü halkı ile paylaşmak için buradayız. Dolayısıyla bu ilçe seçim büromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alınaçık, Edirne'de Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement