Alperen Ocaklarından Mekke'nin Fethi Eylemi - Son Dakika
Yerel

Alperen Ocaklarından Mekke'nin Fethi Eylemi

Alperen Ocaklarından Mekke\'nin Fethi Eylemi

Karabük Alperen Ocakları üyesi 20 kişilik grup Mekke’nin Fethine dikkat çekmek üzere Karabük Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı.

31.12.2013 17:19

Karabük Alperen Ocakları üyesi 20 kişilik grup Mekke'nin Fethine dikkat çekmek üzere Karabük Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Karabük Belediyesi önünde toplanan Alperen Ocakları adına basın açıklaması yapan İl Başkanı Dursun Kıraç, Müslümanlar için bu gecenin öneminin Noel olmadığını, Mekke'nin Fethinin yıldönümü olduğunu söyledi.

Bugünlerde, çam ağaçlarının süslendiğini bütün ağaçların ışıklandırıldığına dikkat çeken Kıraç, " Noel baba denilen kafir sokaklarda nutuk atıyor. Maalesef bazı insanlarımız bu durumu kendi bayramlarıymış gibi hazırlanmaya ayak uyduruyorlar. Bu durum bizleri kendi ülkemizde garipliğe itiyor. Biz Müslümanlar için bu gecenin önemi Noel değil, Mekke'nin fethinin yıldönümü olmalıdır. Unutmayalım ki, biz Müslümanlar yılbaşında hediye getiren Noel babanın değil, Miraç'tan namaz getiren Muhammet Mustafa (S.A.V) efendimizin ümmetiyiz elhamdülillah. Bu vesile ile bugün seneyi devriyesi olan Seyyid Ahmed Arvasi hocamızı ve bugün doğum günü olan şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anıyoruz" dedi.

Grup tekbir getirerek olaysız bir şekilde dağıldı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alperen Ocaklarından Mekke'nin Fethi Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement