Altındağ Belediyesi Semt Stadı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Altındağ Belediyesi Semt Stadı Açıldı

Altındağ Belediyesi Semt Stadı Açıldı

Yaptığı yatırımlarla Altındağ'ın çehresini değiştiren Altındağ Belediyesi, Karapürçek Semt Stadı'nı hizmete açtı.

03.11.2012 18:31

Yaptığı yatırımlarla Altındağ'ın çehresini değiştiren Altındağ Belediyesi, Karapürçek Semt Stadı'nı hizmete açtı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ev sahipliği yaptığı açılış törenine, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Ceylan, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Ar, Futbol Federasyonu Ankara İl Spor Temsilcisi Mustafa Yıldız, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, AK Parti İl ve ilçe yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Altındağlı katıldı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, açılış töreninde yaptığı konuşmada spor tesislerine verdikleri önemi vurgulayarak; "Çocuklarımızın kent kültürü ile bütünleşerek yaşayacağı bir Altındağ için çalışıyoruz. Biliyoruz ki spor yapan çocuk sağlıklı çocuktur. Spor yapan çocuk, derslerinde de başarılı olur. Bu tür tesisleri açmayı çok önemsiyoruz, çünkü çocuklarımızı metropollerin canavarlarından korumamız gerekiyor" diye konuştu.

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Ar, yaptığı konuşmada Başkan Veysel Tiryaki'nin göreve geldiği günden beri spora yönelik büyük yatırımlar gerçekleştirdiğini belirterek Altındağ Belediyesi'ne teşekkür etti.

Altındağ'ın son birkaç yılda çehresinin tamamen değiştiğini aktaran Hüseyin Ar, bu değişimin Altındağlıların yaşam tarzına da yansıdığını belirtti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ise "Geleceğimizin teminatı olan gençler için yapılanlara teşekkür ederim. AK Parti hükümetinin başarısı, AK Belediyecilik anlayışında da kendisini gösteriyor" dedi.

45 x 90 metre büyüklüğünde, zemini sentetik çimle kaplı olan ve 1000 kişi kapasiteli kapalı tribünü bulunan stadın açılışı renkli görüntülere de sahne oldu.

Protokol tarafından kesilen kurdelenin ardından bir penaltı vuruşu kullanan Başkan Veysel Tiryaki, Karapürçek Semt Stadı'ndaki ilk golü attı.

Yeni Altındağ Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Yunus Solmaz da Başkan Tiryaki'ye stad açılışı hatırası olarak bir forma hediye etti.

Amatör Spor Kulüplerine forma, şort ve kramponlardan oluşan hediye paketlerinin de verildiği törenin sonunda katılımcılara yemek ikram edilirken, Yeni Altındağ Belediyesi Spor Kulübü genç takım oyuncuları da bir gösteri maçı yaptı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ Belediyesi Semt Stadı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement