Altınoluk'ta 4 Engellinin Tekerlekli Sandalye Sevinci - Son Dakika
Yerel

Altınoluk'ta 4 Engellinin Tekerlekli Sandalye Sevinci

Altınoluk\'ta 4 Engellinin Tekerlekli Sandalye Sevinci

Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk Beldesi Türk Kültürünü Yaşatma Vakfı (TÜYEV) mavi kapak kampanyasında toplanan kapaklar 4 engelliye sevindirdi.

25.04.2012 16:02

Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk Beldesi Türk Kültürünü Yaşatma Vakfı (TÜYEV) mavi kapak kampanyasında toplanan kapaklar 4 engelliye sevindirdi.

Kampanya sonucu Altınoluk'ta yaşayan Ali Gürlek, Mehmet Mürsel Kurnaz, Hilmi Uzun, İbrahim Yıldıray isimli 4 engelliye tekerlekli sandalyeleri, Altınoluk Ayhan Şahenk Kültürü Salonu'nda düzenlenen bir törenle teslim edildi.

Sinan Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı gecede konuşan TÜYEV Başkanı İsmail Tok, "Toplumumun bize inanarak her yaptığımız işte bizi desteklemesi bizi başarıya taşıyor. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz insanların ayrım yapmadan ötekileştirmeden karşılık beklemeden sevdik, sevmeye devam ediyoruz. Vakfımız Türk milletini oluşturan bütün fertleri bir ve eşit kabul ederek hizmet etmeye devam ediyor. Bize olan güveni saygı ve sevgiyi asla karşılıksız bırakmayacağız. Çalışmalarımızda bize en büyük desteği İstanbul Sevgi Mağazası vermektedir. Buradan bir kez daha onlara teşekkürlerimi iletmek istiyorum" diye konuştu.

Teslim törenine Edremit Müftüsü Ramazan Tekin, AK Parti Edremit ilçe Başkanı Harun Yüzüak, MHP Altınoluk Belde Başkanı Abdurrahman Elma, MHP Altınoluk Gençlik Kolları Başkanı Tarık Altıntaş, Karadenizliler Dernek Başkan Yardımcısı Kemal Özacar, Zeytinli, Güre, Akçay MHP belde başkanları ile kalabalık bir davetli gurubu katıldı.

(BT)

25.04.2012 15: 42: 19

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınoluk'ta 4 Engellinin Tekerlekli Sandalye Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement