Amatör Sporcular Başkan Akaydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Amatör Sporcular Başkan Akaydın'ı Ziyaret Etti

Amatör Sporcular Başkan Akaydın\'ı Ziyaret Etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı ve Voleybol Takımı'nı makamında ağırladı.

25.03.2013 12:16

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı ve Voleybol Takımı'nı makamında ağırladı.

İlk olarak güreş takımını kabul eden Başkan Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz, antrenör Hüseyin Çetin ve güreşçileri şampiyonalarda elde ettikleri başarılarından dolayı kutladı. Antrenör Çetin, 2013 yılında Türkiye'nin değişik bölgelerinde yapılan 8 turnuvada şampiyon olduklarını, amaçlarının Şampiyonlar Turnuvası ve Avrupa Şampiyonası'nda başarı elde etmek olduğunu söyledi.

ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Başkan Mustafa Akaydın, Aroma Bayanlar Voleybol 3'üncü Lig A Grubu'nda mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı'nı da kabul etti. Başkan Akaydın, "Başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Büyükşehir Belediyesi'nin amatör branşlarda verdiği hizmetler çok önemli.

Amatör sporcuların başarılarından dolayı mutlu oluyorum ve gururlanıyorum. Sizlere her türlü desteği vermeye hazırım" dedi.

Başkan Akaydın,

güreşçilere ve voleybol takımı sporcularını çeyrek altınla ödüllendirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Sporcular Başkan Akaydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement