Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden HDP Gebze ilçe yöneticisi Ziya Saygın'ın (56) cenazesi, Sivas'ta toprağa verildi.
Saygın'ın cenazesi Ankara'daki otopsi işlemlerinin ardından merkeze bağlı Düzova köyüne getirildi. Saygın için cemevinde tören düzenlendi.
Saygın'ın kızı Dilan ile Van'ın Erciş ilçesinde asker olan ve izin alarak cenazeye katıldığı öğrenilen oğlu Taylan, babalarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.
Cemevinde kılınan namazın ardından Saygın'ın cenazesi köy mezarlığına defnedildi.
Cenazeye Saygın'ın ailesi ve yakınları, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Son Dakika › Yerel › Ankara'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.