Anne-Çocuk Eğitiminde Başarılı Olanlara Sertifika - Son Dakika
Yerel

Anne-Çocuk Eğitiminde Başarılı Olanlara Sertifika

Anne-Çocuk Eğitiminde Başarılı Olanlara Sertifika

Anne-Çocuk Eğitimine katılan anne ve çocuklarına sertifikalarını, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü verdi.

09.05.2013 14:01  Güncelleme: 14:07

Armutalan Belediyesi'nin Marmaris Halkeğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yaptığı

"Anne-Çocuk Eğitimi" ne katılan anne ve çocuklarına sertifikaları Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü tarafından verildi.

Sertifika töreninde bir açıklama yapan Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, çocuk ve annelerin eğitiminin çok önemli olduğunu belirterek, annelerin bilinçli ve eğitimli olmasıyla geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarında daha sağlıklı ve başarılı olacağını söyledi.

İki gurup halinde toplam 23 annenin katıldığı anne - çocuk eğitimine, anneler ile 03 - 06 yaş gurubundaki çocukları katıldı. Başkan Muhammet Ünlü, sertifika töreninde yaptığı açıklamada, böyle bir kursun Armutalan'da açılmasından hayli mutlu olduğunu belirterek, "Bilindiği gibi çocuklarımız bizlerin geleceği, o yüzden onların eğitimi çok önemli. Çocuk eğitimi konusunda da aileler ne kadar bilinçli ve bilgili olursa çocukta o kadar iyi eğitim alıp geleceğe hazırlanıyorlar. Annelerimiz toplumun temeli. Annelerimiz ne kadar bilgili ve eğitimli olursa toplumumuz da o kadar bilinçli ve bilgili olur. Ben bu kursu veren öğretmenlerimize ve bu konuda duyarlı olup kursa katılan annelerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anne-Çocuk Eğitiminde Başarılı Olanlara Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement