Anne'ye Veda - Son Dakika
Yerel

Anne'ye Veda

Anne\'ye Veda

Türk Anneler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Şenda Evliya hayatını kaybetti.4 ve 5.dönem Adalet Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Halit Evliya'nın eşi ve Doğru Yol Partisi (DYP) eski İl Başkanlarından Mustafa Evliya'nın annesi 74 yaşındaki...

07.05.2013 13:52

Türk Anneler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Şenda Evliya hayatını kaybetti.

4 ve 5. dönem Adalet Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Halit Evliya'nın eşi ve Doğru Yol Partisi (DYP) eski İl Başkanlarından Mustafa Evliya'nın annesi 74 yaşındaki Evliya, dün tedavi gördüğü İstanbul Acıbadem Maslak Hastanesi'nde yaşama veda etti.

Bugün Kahramanmaraş'a getirilen Evliya'nın cenazesi öğle namazına müteakip Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları arasında Şeyh Adil Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Güler yüzü ve yardımseverliğiyle kent halkının sevgisini kazanan Evliya'nın vefatı dost ve akrabalarında büyük üzüntüye neden olurken, sevenleri onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Evliya ailesinin acısını paylaşan vatandaşlar, Mustafa Evliya'ya taziye dileklerini ilettiler.

Cenazeye Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Baro Başkanı Metin Doğan, İskur Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul, Eczacılar Odası Başkanı Mustafa Hüdayioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement