Anneler Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Anneler Günü

11.05.2012 19:00

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bilgin, annelerin insanlığın var oluşundan bugüne kadar sevginin, şefkatin, mücadelenin, çilenin ve özverinin sembolü olduğunu ifade ederek, hayatın her türlü zorluğunda anneleri görmenin mümkün olduğunu belirtti.

Bilgin, şunları kaydetti:

"Hele hele ülkemizde, geçmişten bugüne kadar annelerimiz, çok daha büyük mücadeleler vermişler, çok daha büyük yüklerin sorumluluğunu üstlenmişlerdir. Aile ve toplum içinde yaşanan ekonomik ve sosyal sıkıntıların asıl yükünü onlar çekmiş ve halen de çekmeye devam etmektedirler. Ülkemizin düşman esaretinden kurtulup, bağımsızlığını kazanmasında, annelik duygularını, vatanseverlik duyguları ile pekiştiren de yine annelerimiz olmuştur. Ailede asıl yükü taşıyan annelerimiz, maalesef geçmişten bugüne kadar toplumda ezilmişliğin ve sıkıntının da sembolü olmuşlardır. Büyük fedakarlıklara katlanan annelerimizi daha da yüceltmek, annelik duygularını doya doya yaşamalarını sağlamak, onlara toplum içinde gereken değeri vermek, onların gurur duyacağı evlatlar olabilmek, hepimizin ortak sorumluluğu ve görevi olmalıdır."

AK Parti'nin hizmet kervanında "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Önce insan" sloganıyla yola çıktığını hatırlatan Bilgin, "Kadınlarımızın, analarımızın, hayatta her alanda aktif bir şekilde rol almasını, politikalarımızın en önemli ana damarı yaptık. Kadınların her alanda, ülkenin bütün nimet ve külfetlerinde erkeklerle beraber hayatı paylaşması ve hayatta daha etkin, yetkin ve huzurlu olması için 10 yılı aşkın süredir AK Parti olarak var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anneler Günü - Son Dakika


Advertisement