Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.Bilal Şimşir ve Murat Kopuz birlikte, rozet takılan yeni üyeler, yeni üyeler genel.

20.01.2013 17:06

Foto: Bilal Şimşir ve Murat Kopuz birlikte, rozet takılan yeni üyeler, yeni üyeler genel.

===

Mesut Yar hayranlarıyla buluştu

TERRACİTY Alışveriş Merkezi, televizyon ve basın drünyasının ünlü ismi Mesut Yar'ı ağırladı. TerraCity Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen imza ve söyleşi gününde Mesut Yar, 'Acı reçeteyle tatlı son' adlı kitabını hayranları için imzaladı. İmza gününde sevenlerinin sorularını da yanıtlayan Yar, 2 saat boyunca hayranlarıyla sohbet de etti. Kendine has yorumları ile izleyenlere kendini sevdiren ve verdiği kiloları ile adından sıkça söz ettiren Mesut Yar, Antalyalı sevenleri ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Mesut Yar'ın fotoları

===

Kumluca 'savaşa hayır' dedi

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Emek ve Demokrasi Platformu tarafından savaş karşıtı eylem yapıldı. Kamu Emekçileri Sendikası(KESK) ile Emek ve Demokrasi Platformu öncülüğünde 'Emperyalizmin Taşeronluğuna ve Patriot Füzelerine Hayır' adı altında yapılan eylemde Suriye'ye karşı yürütülen savaş politikaları ve AK Parti protesto edildi. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup burada slogan atarak basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, Ak Parti iktidarının 'aktif taşeron' olarak Türkiye'yi savaşa sürüklemek istedi, Suriye'deki silahlı gruplara AK Parti Hükümeti'nin destek verdiği iddia edildi. 'ABD Piyonu Olmayacağız', 'Kumluca Savaşa Hayır Diyor', 'Savaş Harcamaları İnsanlığı Harcar' yazılı dövizler taşıyan eylemciler, daha sonra savaş karşıtı sloganlar attı. Polisin güvenlik önlemi aldığı eylem olaysız sona erdi.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA, (DHA)

Foto: Eylemden - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement