Antalya'da Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri

Antalya\'da Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Antalya Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.

18.03.2014 18:06

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Antalya Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99'uncu yıldönümü nedeniyle Tez Tur Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı Antalya Kültür Merkezi'nde yapıldı. Programa Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, protokol üyeleri, şehit, gazi aileleri dernek temsilcileri ve üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan programda Yarbay Türker Tayyar Çanakkale Zaferi'ni anlatan sunum yaptı. Sunumun ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği "Çanakkale Şehitleri" konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrenciler, şiir ve kompozisyonlarını okudular.Şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Vali Sebahattin Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın tarafından plaket verildi.

Sunumların ardından Vali Sebahattin Öztürk, Şehit Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Osman Çelik, Şehit Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez, Şehit Polis Ufuk Şentürk ve Şehit Polis Mustafa Kılıç'ın ailelerine ve Vazife Malulü Polis Memuru Berkan Parlatan ile Vazife Malulü Polis Memuru Erol Ay'ın kendilerine Devlet Övünç Madalyaları'nı takdim etti.

Sağlık durumu nedeniyle programa katılamayan Gazi Jandarma Başçavuş Şahin Çınar, Vali Sebahattin Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve protokol üyeleri tarafından evinde ziyaret edilerek madalyası takdim edildi.

Program, Tez Tur Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo gösterisinin ardından, Vali Öztürk'ün protokol ile fuayede resim sergisinin açılışını gerçekleştirmesi ve serginin gezilmesiyle sona erdi.

AKM'deki programın ardından şehit ve gazi aileleri ile yakınlarına Vali Sebahattin Öztürk tarafından Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde yemek verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri - Son Dakika


Advertisement