Antalya'da Caz Günleri - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Caz Günleri

Antalya\'da Caz Günleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2'cisi düzenlenen Antalya Caz Festivali, Aydın Esen ve Bob Moses konseriyle başladı.

19.06.2012 14:46

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2'cisi düzenlenen Antalya Caz Festivali, Aydın Esen ve Bob Moses konseriyle başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Antalya Caz Festivali başladı. AKM Aspendos Salonu'ndaki açılış konserinde dünyaca ünlü piyanist Aydın Esen ile caz davulcusu Bob Moses sahneye çıktı. Konseri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da izledi. Konsere Antalya'daki yabancılar da ilgi gösterdi. 30 yıllık arkadaş olan ve Antalya Caz Festivali'nde buluşan ikili, dinleyenlere caz ziyafeti çekti. Usta piyanistliğini doğaçlama sanatıyla bütünleştiren Aydın Esen ve Bob Moses'ın caz esintileri caz severleri büyüledi. Başkan Mustafa Akaydın, performanslarıyla büyük beğeni toplayan ikiliye plaket ve çiçek verdi.

Başkan Akaydın, Antalya'da Caz Festivali düzenlemekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu etkinliği Antalya'da 2'nci kez düzenliyoruz. Belediye başkanlığım döneminde Caz Festivali'ni Antalya'ya kazandırdığım için çok keyifliyim. Dünya çapında sanatçıları caz severlerle buluşturuyoruz. Salonun doluluğuna bakılınca bu festivalin Antalya'da bir ihtiyaç olduğu anlaşılıyor. Antalya'da sürdürülebilir kılınacak bir etkinlik daha oluştu" diye konuştu.

22 Haziran'da sona erecek Antalya Caz Festivali kapsamında Meltem Ege 'Sing Önder Focan Sonbook', New Centropezn Jazz Quartet, Elif Çağlar ve Jülide Özçelik konser verecek. Konserler saat 20.00'de AKM Aspendos Salonu'nda gerçekleşecek. Ücretsiz konserler davetiyeyle izlenebiliyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Caz Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement